הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פתי בר (בסקוויטים) 500 גרם.
250 גרם שוקולד לבישול צמקאו או כל שוקלד אחר
100 גרם שמנת מתוקה
50 גרם צימוקים
50 גרם אגוזים
150 גרם קוקוס או 150 גרם סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
שוברים לחתיכות קטנות את הביסקוויטים עד כדי שיתפוררו לגמרי.
מחממים בסיר מים חמים ומניחים מעליו סיר נוסף עם השוקולד,
מחכים עד שהשוקולד נמס לגמרי ואז מוסיפים את האגוזים והצימוקים,
מערבבים טוב טוב ומוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים
במידה והעיסה מוצקה מידי מוסיפים את השמנת המתוקה.
מניחים לתערובת להתקרר ואז בידיים רטובות מעט יוצרים כדורי שוקלד ומגללים אותם בקוקוס או סוכריות צבעוניות.
בתאבון!!!!!
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון