חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי שוקלוד עם אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי שוקולד עם אגוזים וצימוקים מצופים בקוקוס או סוכריות צבעוניות. במידה והכדורים מיועדים לילדים אפשר לוותר על האגוזים.
כדורי שוקלוד עם אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי שוקולד עם אגוזים וצימוקים מצופים בקוקוס או סוכריות צבעוניות. במידה והכדורים מיועדים לילדים אפשר לוותר על האגוזים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פתי בר (בסקוויטים) 500 גרם.
250 גרם שוקולד לבישול צמקאו או כל שוקלד אחר
100 גרם שמנת מתוקה
50 גרם צימוקים
50 גרם אגוזים
150 גרם קוקוס או 150 גרם סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
שוברים לחתיכות קטנות את הביסקוויטים עד כדי שיתפוררו לגמרי.
מחממים בסיר מים חמים ומניחים מעליו סיר נוסף עם השוקולד,
מחכים עד שהשוקולד נמס לגמרי ואז מוסיפים את האגוזים והצימוקים,
מערבבים טוב טוב ומוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים
במידה והעיסה מוצקה מידי מוסיפים את השמנת המתוקה.
מניחים לתערובת להתקרר ואז בידיים רטובות מעט יוצרים כדורי שוקלד ומגללים אותם בקוקוס או סוכריות צבעוניות.
בתאבון!!!!!
מגיש: yamita
מקור: שלי
שתף את המתכון