חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי תמרים ופקאן מסוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אילתור של רגע. פשוט וטעים.
כדורי תמרים ופקאן מסוכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אילתור של רגע. פשוט וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בסקויטים פתי בר מרוסקים
100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
100 גרם מרגרינה או חמאה
1/2 קופסה של ממרח תמרים
1/4 כוס דבש
1 כף סוכר חום
50 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
3 כפות מים
קוקוס לגלגול הכדורים
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשים את הבסקויטים המרוסקים ואגוזי הפקאן.
לחמם בסיר את שאר המצרכים מלבד הקוקוס עד לקבלת עיסה חלקה והמסת הסוכר.
לצקת את העיסה על הסקויטים לערבב ולצנן כ-15 דקות. בידיים מעט רטובות לעשות
כדורים קטנים ולגלגל בקוקוס. לקרר כשעתיים לפני ההגשה.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון