חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי תפוחי אדמה ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתאבן טעים לערב חג או בכלל.
כדורי תפוחי אדמה ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתאבן טעים לערב חג או בכלל.
הוראות הכנה
מרכיבים
8-תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
300-גרם פטריות שמפניון טריות קצוצות גס
1-בצל בינוני קצוץ
¾ -כוס קמח מצות לציפוי
2-כפות שמן זית
½ -כפית מלח
¼ -כפית פלפל שחור
4-כפות שמן קנולה לטיגון בצל ופטריות
2-כוסות שמן קנולה נוספות לטיגון חצי עמוק של הכדורים
אופן ההכנה
לקלף את תפוחי האדמה המבושלים ולמעוך בקערה בתוספת שמן זית לפירה.
לחמם מחבת ולהוסיף 4 כפות שמן קנולה, לטגן את הבצל עד להזהבה ולהוסיף את הפטריות, מלח ופלפל, להמשיך לטגן כ-10 דקות נוספות עד להזהבת הפטריות, להסיר מהאש ולצנן
להוסיף את תערובת הבצל עם הפירה, לטעום ולשפר תיבול במידת הצורך ולערבב היטב.
לפזר בצלחת שטוחה קמח מצות, ליצור מהפירה כדורים בינוניים (בגודל פינג-פונג) ולגלגל בתוך הקמח מצות עד לכיסוי.
לחמם שמן לטיגון במחבת עמוקה ולטגן את הכדורים המצופים עד להזהבה מכל הצדדים.
להניח בכלי מרופד בנייר סופג.
להגיש כמתאבן.
בתיאבון וחג כשר ושמח לכל בית ישראל.
מגיש: רינת ספיר
מקור: חברה
שתף את המתכון