חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדור גבינת רוקפור מצופים בפקאנים
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי גבינת רוקפור מצופים בפקאנים כדור גבינה ענקי יפהפה מתאים לערב גבינות ויין
כדור גבינת רוקפור מצופים בפקאנים
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי גבינת רוקפור מצופים בפקאנים כדור גבינה ענקי יפהפה מתאים לערב גבינות ויין
הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
150 גרם גבינת רוקפור
250 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
100 גרם חמאה ללא מלח, רכה מאוד
100 גרם גבינה צהובה קשה
100 גרם פקאנים קלופים וקצוצים
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לגרר במגררת גסה את הרוקפור והגבינה צהובה לתוך קערה. להוסיף את הגבינה הלבנה והחמאה ולערבב היטב בכף לתערובת אחידה. להניח במקרר בקערה סגורה כשעתיים, להתקשות.
לקלות את הפקאנים במחבת יבשה, רק עד שמקבלים טעם קלוי. להזהר לא לשרוף. להוציא לצלחת ולקרר.
לעצב מתערובת הגבינות שהתקשתה 2 כדורים. לגלגל כל כדור בפקאנים הקלויים עד שיצופו לגמרי.
לעטוף היטב בנילון נצמד ולאחסן במקרר עד להגשה.
הכדורים נשמרים יפה במקרר גם כמה ימים וטעמם אף משביח כעבור יום-יומיים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: רות סירקיס
שתף את המתכון