הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
150 גרם גבינת רוקפור
250 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
100 גרם חמאה ללא מלח, רכה מאוד
100 גרם גבינה צהובה קשה
100 גרם פקאנים קלופים וקצוצים
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לגרר במגררת גסה את הרוקפור והגבינה צהובה לתוך קערה. להוסיף את הגבינה הלבנה והחמאה ולערבב היטב בכף לתערובת אחידה. להניח במקרר בקערה סגורה כשעתיים, להתקשות.
לקלות את הפקאנים במחבת יבשה, רק עד שמקבלים טעם קלוי. להזהר לא לשרוף. להוציא לצלחת ולקרר.
לעצב מתערובת הגבינות שהתקשתה 2 כדורים. לגלגל כל כדור בפקאנים הקלויים עד שיצופו לגמרי.
לעטוף היטב בנילון נצמד ולאחסן במקרר עד להגשה.
הכדורים נשמרים יפה במקרר גם כמה ימים וטעמם אף משביח כעבור יום-יומיים.
מגיש:
מקור: רות סירקיס
שתף את המתכון