חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כובאנא של שירי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הילדים שלנו מתים על זה (עם או בלי רסק עגבניות)
כובאנא של שירי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הילדים שלנו מתים על זה (עם או בלי רסק עגבניות)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
3/4 כוס סוכר
1 כף מלח
2 וחצי כפות שמרים
2 כוסות מים פושרים
50 גר' מרגרינה רכה
אם רוצים אז גם רסק עגבניות טרי וכמובן סחוג
אופן ההכנה
1. לנפות את הקמח בקערה, ליצור גומה ובתוכה להוסיף את כל החומרים.
2.לאחר שהשמרים תפחו, ללוש ביד עד לבצק אחיד (הבצק רך) ולתת לתפוח כ-15 דקות, להרטיב את הידיים וללוש שוב. לתת לנוח 15 דקות. לשמן סיר כולל המכסה (אפשר סיר של ג'חנון או סיר עם מכסה וללא ידיות פלסטיק).
3. לייצר כדורים או שושנים (לייצר כדור, להשטיח אותו למשטח אובלי ולגלגל כמו רולדה קטנה) להניח במסודר בקרקעית הסיר (אם מייצרים שושנים אז להעמידם כך שהגלגול ייראה מלמעלה) ולתת לתפוח עד שהבצק מגיע 3/4 מגובה הסיר. לאפות בחום בינוני (180 מעלות) למשך 50 דקות.
מגיש: bhashavia1
מקור: שירי
שתף את המתכון