חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כוסמת ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה זאת יכולה להיות מנה עיקרית לצמחונים ותוספת לאוכלי בשר, גם מנה זאת כמו האפונים brבדקתי על האחיינית שלי נטע והיא מאוד אהבה היא קוראת לזה "ננט" לכוסמת כמובן. brזאת מנה פשוטה ונוחה ואם לא שמים חמאה גם בריאה מאוד. br
כוסמת ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה זאת יכולה להיות מנה עיקרית לצמחונים ותוספת לאוכלי בשר, גם מנה זאת כמו האפונים brבדקתי על האחיינית שלי נטע והיא מאוד אהבה היא קוראת לזה "ננט" לכוסמת כמובן. brזאת מנה פשוטה ונוחה ואם לא שמים חמאה גם בריאה מאוד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
לכוסמת:
1 כוס כוסמת כהה (קלויה)
2 כוסות מים
2/3 כפית מלח
לפטריות:
1 בצל בינוני
חבילת פטריות שמפיון
מלח פלפל
אופן ההכנה
קודם כל יש לברור את הכוסמת למקרה שיש אבנים קטנות, לשים את הכוסמת בסיר ולהוסיף 2 כוסות מים ושני שליש כפית מלח. להרתיח את הכוסמת ולתת לה להתבשל על אש קטנה עד שנספגים כל המים.
כל עוד הכוסמת מתבשלת יש לחתוך את הבצל לרצועות ואת הפטריות לפרוסות, לחמם מחבת לשים שמן וחמאה להוסיף את הבצל ולגן עד שיזהיב, להוסיף את הפטריות ומעט מלח, לערבב לאט לאט הפטריות ישחררו נוזלים יש להמשיך לערבב את הפטריות לסירוגין עד שהנוזלים מתאדים, כאשר הכוסמת מוכנה להוסיף את הפטריות לתוכה לערבב ולהוסיף פלפל.
מגיש: tatyana
מקור: אישי
שתף את המתכון