חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות מתפו"א ממולאות בכבד ומטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כופתאות מתפו"א ממולאות בכבד ומטוגנות
כופתאות מתפו"א ממולאות בכבד ומטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כופתאות מתפו"א ממולאות בכבד ומטוגנות
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
6 תפו"אד
2-3 ביצים
קמח כמה שלוקח/ לפסח ניתן להשתמש בקמח מצה
למלית:
500 ג"ר כבד עוף חתוך לאונות
2 בצלים חתוכים לרצועות
מלח פלפל לפי הטעם
לציפוי:
פרורי לחם או קמח מצה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1.מבשלים תפוחי אדמה במים עד שהם רכים, מקלפים ומועכים לפירה. כאשר
מתקרר מוסיפים קמח וביצים כדי ליצור בצק רך אבל לא מאוד דביק או
נוזלי.
2.בנתיים מרתיחים סיר גדול עם מים.
3.במחבת מטגנים את הבצל עד שקיפות מוסיפים את הכבד ומתבלים מטגנים
כ 3 דקות לצד מוציאים ומסננים משמן מקררים וחותכים לקוביות
4.לוקחים עם היד חופן מהבצק, שמים במרכז חתיכת כבד ומעט בצל וסוגרים
לכדור (די גדול, בערך 1-2 סמ מסביב לכבד).
5.שמים את הכדורים בעדינות במים ומבשלים עד שיצופו.
6.מוציאים ומעבירים לקערה עם פרורי לחם או קמח מצה מגלגלים כמהה עד שיצופה
7.במחבת עם מעט שמן או מרגרינה משטגנים את הכדורים מכל צדדיהם כמו שניצל
מוציאים בעדינות מפזרים מעל עוד קצת בצל מטוגן ובתאבון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: טניה
שתף את המתכון