הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם סולת
6 כוסות קמח
2 כוסות מים
1 כף שמן
2 ביצים
מלח
ריבה
קורט סוכר
4 כוסות מים
2 כוסות פירורי לחם
2 כפות מרגרינה
אופן ההכנה
להרתיח מים עם שמן מלח וסוכר. להוסיף את הסולת והקמח תוך כדי בחישה עד שהעיסה תפרד מהדפנות של הסיר. להוריד מהאש ולקרר.
לטרוף את הביצים. להוסיף לסולת וללוש עד שיתקבל בצק חלק.
להניח על כף היד כף מלאה סולת. ליצור גומה ולשים בגומה מעט ריבה ולסגור היטב.
להרתיח מים עם קורט מלח ולבשל את הכופתאות כ-10 דקות אחרי שצפו על פני המים.
להוציא בעזרת כף מסננת.
לטגן את פירורי הלחם במרגרינה תוך כדי בחישה עד גוון זהב ולפזר על הכופתאות.
להגיש חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון