חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כופתאות תפו"א ממולאות ("קנישס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר למלא עם בשר, פטריות, עוף,י רקות שורש וכו' brכשמטגנים בשמן עמוק הכדורים סופגים פחות שמן !!!.
כופתאות תפו"א ממולאות ("קנישס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר למלא עם בשר, פטריות, עוף,י רקות שורש וכו' brכשמטגנים בשמן עמוק הכדורים סופגים פחות שמן !!!.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½ ק"ג תפו"א מבושלים בקליפה או שאריות של פירה
1-2 כוס קמח בערך
מלח,פלפל שחור.
ביצה
2-3 כפות שמן צמחי
למילוי:
¼ ק"ג בשר טלה או בקר טרי טחון
קופסא פטריות פרוסות דק
בצל סגול קצוץ דק
מלח,פלפל שחור,פלפל אנגלי ופפריקה מתוקה.
שמן זית
לטיגון הכופתאות: קמח
3ביצים ופרורי לחם.
שמן לטיגון עמוק.
אופן ההכנה
לקלף ולמעוך את תפו"א לערבב עם הביצה השמן והתבלינים
להוסיף לאט לאט את הקמח עד שיצא בצק אחיד ורך קצת דביק.
להכניס למקרר סגור בניילון נצמד.
בינתיים להכין את המילוי: לטגן בקצת שמן זית את הבשר תוך כדי ערבוב להסיף את הבצל
ולהמשיך לטגן עד שהבשר מחליף צבע. להוסיף את הפטריות והתבלינים להמשיך לטגן
עד שהנוזלים יעלמו מהמחבת.(אפשר להוסיף קצת פרורי לחם למילוי)
להוציא מהמקרר את הבצק לחלק לכדורים בגודל פינג פונג . לעשות חור בכל כדור מצד אחד
למלא עם המילוי ולסגור את הכדור בעדינות. לשטח משני הצדדים בזהירות כל כדור.
להניח על מגש מקומח
לחמם את השמן במחבת עמוק (אפשר בסיר טיגון חשמלי)
בקערה לערבב את הביצים עם קצת מלח ושמן צמחי
בקערה שניה לפזר את פרורי הלחם
לטבול את הכדור בביצה במהירות , לא יותר מדי, להעביר לפרורי הלחם לפזר מכל הצדדים.
להכניס לשמן רותח . לטגן עד שיזהיב . להניח על נייר סופג.
להגיש חם עם סלט ירוק.
אפשר להכין מגוון של מילוי גם חלבי עם ירקות שורש וכו.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון