הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם סינטה חתוך לקוביות קטנות (אפשר כל סוג בשר שיהיה רך)
3 בצלים קטנים
3 לימונים (אפשר יותר)
1 פרסה (כרישה)
ראש שלם של פטרוזילה
ראש שלם של כוסברה.
3 שיני שום (כתושות)
3-4 לימונים פרסיים.
שעועית שחורה (אפשר אדומה)
אופן ההכנה
קוצצים את בצלים ,קוצצים את הכרישה , כותשים את השום.
את הלימונים סוחטים למיץ
את הבשר חותחים לקוביות קטנות של 2/2 שלא יהיו קטנות מידי
מטגנים את הבצלים והשום בסיר גדול לקבלת גוון זהוב .
מטגנים את נתחי הבשר עד לסגירת הבשר ומוצאים להתקרר.
מוסיפים לסיר את הכוסברה והפטרוזילה הקצוצים לסיר יחד עם הפרסה ומטגנים מעט.
מחזירים את הירקות לסיר
מוסיפים מים עד שהם מכסים את הירקות.
מוספים את השעועית (מומלץ מאוד לבשל את השעועית על מנת שתהיה רכה או כמעט מוכנה לאכילה)
ומערבבים מעט , ומוסיפים את מיץ הלימון ואת הלימונים הפרסיים.
מלח ופלפל לי הטעם
ומבשלים למשך שעתיים על אש נמוכה/בינונית .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון