חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כורמה סבזי - מאכל פרסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר במאכל פרסי שאכלתי לפני כמה שנים מסעדת פועלים של בחור פרסי ולקח לי 3 שנים להשיג את המתכון הזה.
כורמה סבזי - מאכל פרסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדובר במאכל פרסי שאכלתי לפני כמה שנים מסעדת פועלים של בחור פרסי ולקח לי 3 שנים להשיג את המתכון הזה.
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם סינטה חתוך לקוביות קטנות (אפשר כל סוג בשר שיהיה רך)
3 בצלים קטנים
3 לימונים (אפשר יותר)
1 פרסה (כרישה)
ראש שלם של פטרוזילה
ראש שלם של כוסברה.
3 שיני שום (כתושות)
3-4 לימונים פרסיים.
שעועית שחורה (אפשר אדומה)
אופן ההכנה
קוצצים את בצלים ,קוצצים את הכרישה , כותשים את השום.
את הלימונים סוחטים למיץ
את הבשר חותחים לקוביות קטנות של 2/2 שלא יהיו קטנות מידי
מטגנים את הבצלים והשום בסיר גדול לקבלת גוון זהוב .
מטגנים את נתחי הבשר עד לסגירת הבשר ומוצאים להתקרר.
מוסיפים לסיר את הכוסברה והפטרוזילה הקצוצים לסיר יחד עם הפרסה ומטגנים מעט.
מחזירים את הירקות לסיר
מוסיפים מים עד שהם מכסים את הירקות.
מוספים את השעועית (מומלץ מאוד לבשל את השעועית על מנת שתהיה רכה או כמעט מוכנה לאכילה)
ומערבבים מעט , ומוסיפים את מיץ הלימון ואת הלימונים הפרסיים.
מלח ופלפל לי הטעם
ומבשלים למשך שעתיים על אש נמוכה/בינונית .
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון