הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח מנופה היטב
כפית מלח
כוס סוכר
כפית קינמון
קליפת תפוז מגוררת
4 כפות שמן
3 כפות אבקת אפיה
2 ביצים
לציפוי :
קורט ציפורן טחונה
קורט אגוז מוסקט
2 כפיות קינמון
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
לנפות את הקמח ואבקת האפיה והמלח לקערת עבודה
בתוך הקערה ליצור גומה ולהוסיףאת כל החומרים להוציא חומרי הציפוי
ללוש היטב עד קבלת בצק אחיד ולא קשה מידי
לכסות את הקערה במגבת למשך שעה
לרדד את הבצק לעובי 1 ס"מ לחתוך לעיגולים בעזרת 2 כוסות אחת גדולה ואחת קטנה לצורת גלגל להניח לגלגל לתפוח כשעה
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה להוציא וספוג את השמן על נייר מגבת
לערבב את חומרי הציפוי ולזרות על העוגיות
להגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון