חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסונים ממולאים בהודו וקארי ומוגשים עם רוטב פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים ממולאים בהודו וקארי ומוגשים עם רוטב פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
שליש כוס שמן
1 ביצה
2 כפות מים קרים
קורט מלח
1 כף זעתר
½ ק"ג חזה הודו קצוץ
1 כפית אבקת קארי
1 כף אבקת מרק בצל
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 בצל קצוץ
¾ כוס מים
שמן לטיגון רגיל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את הקמח והשמן ליצירת פירורים. מוסיפים את הביצה, המים, קורט המלח והזעתר ולשים לבצק אחיד ופריך. מניחים לנוח במקרר.
במחבת מחממים מעט שמן. מטגנים קלות את הבצל ומוסיפים את ההודו. סוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את אבקת הקארי, מערבבים היטב ומסירים מהאש.
מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים בעזרת כוס רחבה. מניחים מהבשר והקארי במרכז כל עיגול, סוגרים היטב, מהדקים ומניחים בצד. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הכיסונים עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מחזירים את המחבת לאש, יוצקים לתוכה מים ומוסיפים את אבקת מרק הבצל ואבקת מרק הפטריות. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
בצלחת ההגשה מניחים 4 כיסונים לאדם ויוצקים מעל את הרוטב. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון