חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסונים/ קרפאלך/רביולי בטעמים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים/ "קרפאלך"/רביולי בטעמים שונים brבשר/תפוא"ד/ דובדבנים מדהים
כיסונים/ קרפאלך/רביולי בטעמים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים/ "קרפאלך"/רביולי בטעמים שונים brבשר/תפוא"ד/ דובדבנים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
מתכון בסיס לכיסונים
מצרכים
2.5 כוסות קמח
3 ביצים
2/3 כוס מים
אופן הכנה
1. מעבדים במעבד מזון את הקמח, הביצים והמים עד לקבלת בצק גמיש
ובעלסמיכות בינונית
2 . מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ, ממלאים כל
עיגול במילוי מהדקים היטב קצוות
3 . מרתיחים את מי המלח ומבשלים את הכיסונים עד שהם
צפים ועוד דקה
אופן ההכנה
מילואים שונים לקרפלעך
מילוי בשר/ מתאים כתוספת למרק עוף צח/ניתן להגיש עצמאית בליווי
בצל מטוגן
מצרכים
1/2 ק"ג בשר טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
במחבת עם מעט שמן מארים את הבצל עד לשקיפות
מוסיפים את הבשר והתבלינים ןמטגנים עד שהנוזלים התאדו
ומערבבים היטב ממלאים את הכיסונים ומבשלים במים עד ציפה
הגשה – בתוך מרק עוף צח או עצמאית בליווי בצל מטוגן
מילוי תפוא"ד או בטטה ובצל מטוגן
מצרכים 3 תפוא"ד בינוניים מבושלים על קליפתם
2 בצלים גדולחם קצוצים
כפית אבקת מרק עוף
1/2 כפית פלפל לבן
אופן הכנה
במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה
בכלי מועכים את תפוא"ד למחית )מקולף(
שופכים כמחצית מהבצל המטוגן והשמן למחית מוסיפים את
התבלינים
ומערבבים היטב ממלאים את הכיסונים ומבשלים במים עד ציפה
להגשה שמים מספר כיסונים בצלחת ומעטרים בבצל שנישאר עם מעט
מהשמן
מילוי דובדבנים בליווי שמנת חמוצה
ק"ג דובדבנים שטופים ומגולענים או 2 צנצנות דובדבנים מסונננים
מהמיץ
1 כוס סוכר
חבילה חמאה/מרגרינה מומסת
אופן הכנה
1. משרים את הדובדבנים בסוכר לפחות לארבע שעות
2. ממלאים את הכיסונים במלית ומבשלים במים עד ציפה
3. מוציאים את הכיסונים מייד ומערבבים בחמאה. מערבבים עד שכל
הכיסוניםעטופים בחמאה.
הגשה כמה כיסונים מעטרים בשמנת חמוצה עם מעט אבקת סוכר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון