חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני בצק עם בשר- חינקלי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חינקלי כיסוני בצק עם בשר.
כיסוני בצק עם בשר- חינקלי (בשפה גרוזינית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חינקלי כיסוני בצק עם בשר.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
4 כוסות קמח
כוס וחצי מים
חצי כפית מלח
למלית:
1 ק"ג בשר טחון
4 בצלים קלופים וטחונים, יחד עם הבשר או בנפרד, במעבד מזון
2 ענפי כוסברה טחונים או מעובדים דק במעבד מזון
2 ענפי פטרוזיליה כנ"ל
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית זרעוני קימל (כרוויה)
חצי כפית פלפל אדום חריף טחון
1 כוס מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
להכנת המלית:
מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל ועשבי התיבול
מוסיפים את התבלינים, מערבבים
מוסיפים כוס מים ומלח, ומעבדים היטב בידיים לעיסה חלקה
שופכים את הקמח לקערה
מוסיפים לקמח את המלח
מוסיפים מים ולשים לבצק חלק וגמיש
מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעלה לא דק מדי
קורצים עיגולים בעזרת שפה של כוס
לוקחים כל עיגול בצק, מניחים על המשטח המקומח, ומרדדים אותו לעלה דק מאד
מניחים במרכז עיגול הבצק כף מן המלית
אוספים את שולי הבצק יחד למעין צרור, או חבילה, שכל השוליים שלה נאספים ביחד במרכז
מרתיחים מים בסיר גדול ורחב, ממליחים אותם קלות
מבשלים את הכיסנים בין 10 ל - 15 דקות, הם מוכנים כשהם צפים למעלה.
מגיש: avraham
מקור:
שתף את המתכון