חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני בשר (אמפנדס דה קארנה פיקאצה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהמשך אוסיף מילויים שונים אשר אפשר למלא בהן את ה"אמפנדה".
כיסוני בשר (אמפנדס דה קארנה פיקאצה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהמשך אוסיף מילויים שונים אשר אפשר למלא בהן את ה"אמפנדה".
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1/2 ק"ג קמח מנופה
150 גר' מרגרינה
1 כפית מלח
1 כוס מים קרים
1 ביצה טרופה(למריחה)
למלית הבשר:
400 גר' בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 בצל ירוק קצוץ
2 ביצים קשות מגוררות
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו (אזובית)
קורט סוכר
2 כפות שמן תירס (אני אישית מעדיפה שמן קנולה)
(יש המוספים זיתים שחורים מגולענים)
אופן ההכנה
הבצק:
מכניסים לקערה את כל חומרי הבצק , לשים לבצק אחיד וחלק.
מלית הבשר:
1. מטגנים את הבצלים בשמן חם, מוסיפים את האורגנו המלח והסוכר, מערבבים היטב,
מוסיפים את הבשר הטחון מערבבים עד שהבשר משנה את צבעו.
2. מגררים את הביצים הקשות על פומפיה, ומוסיפים לתערובת הבשר שהתקררה בינתיים.
3. מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר
של 10 ס"מ. נוטלים כף מהתערובת המוכנה מניחים במרכז כל עיגול בצק. מקפלים את
העיגול הבצק לשניים, מעל המלית, מהדקים סביב הקצוות, מסדרים את כיסוני הבצק
בתבנית אפייה משומנת היטב.
4. מורחים את הביצה הטרופה על הכיסונים, אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני, 20-25
דקות.
5. בתאבון.
6. אישית אני מחוררת כל "אמפנדה" במחט עבה ליצירת ארובות לשיחרור האדים שנוצרים.
מגיש: סיטרין
מקור: שבועון לאשה
שתף את המתכון