הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
8 ביצים
150 גרם חמאה
200 גרם מחית תפוחי אדמה
50 גרם סוכר
80 גרם שמרים טריים )או 40 גרם שמרים יבשים(
1 כפית מלח
למלית:
1/2 ק"ג מוצרלה, טרייה מגוררת
250 גרם גבינת ריקוטה
3 חלמונים
50 גרם פרמזן מגוררת
1/2 כוס עלי בזיליקום חתוכים
אופן ההכנה
אופן ההכננה
1 בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק. לשים כ- 10 דקות ומתפיחים במקרר
במשך4-3 שעות. + על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2
ס"מ.צרים עיגולים בעזרת כוס בעלת קוטר גדול )למשל ספל רחב(.
2 מערבבים את חומרי המלית. מניחים 2 כפיות מהמלית על כל עיגול
בצק, וסוגרים בעיגול שני. מהדקים היטב את השוליים.
3 מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הפנזרוטי )משני הצדדים( עד
השחמהמלאה.
4 אפשר לאכול כחטיף בפני עצמו או להגיש עם רוטב עגבניות. אם רוצים
אפשר להכין כיסונים קטנים יותר - לפי טעמכם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון