חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני גבינה מלוחים מטוגנים נוסח נאפולי "פנזרוטי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנזרוטי,כיסוני גבינה מטוגנים מנאפולי
כיסוני גבינה מלוחים מטוגנים נוסח נאפולי "פנזרוטי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנזרוטי,כיסוני גבינה מטוגנים מנאפולי
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח
8 ביצים
150 גרם חמאה
200 גרם מחית תפוחי אדמה
50 גרם סוכר
80 גרם שמרים טריים )או 40 גרם שמרים יבשים(
1 כפית מלח
למלית:
1/2 ק"ג מוצרלה, טרייה מגוררת
250 גרם גבינת ריקוטה
3 חלמונים
50 גרם פרמזן מגוררת
1/2 כוס עלי בזיליקום חתוכים
אופן ההכנה
אופן ההכננה
1 בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק. לשים כ- 10 דקות ומתפיחים במקרר
במשך4-3 שעות. + על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2
ס"מ.צרים עיגולים בעזרת כוס בעלת קוטר גדול )למשל ספל רחב(.
2 מערבבים את חומרי המלית. מניחים 2 כפיות מהמלית על כל עיגול
בצק, וסוגרים בעיגול שני. מהדקים היטב את השוליים.
3 מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את הפנזרוטי )משני הצדדים( עד
השחמהמלאה.
4 אפשר לאכול כחטיף בפני עצמו או להגיש עם רוטב עגבניות. אם רוצים
אפשר להכין כיסונים קטנים יותר - לפי טעמכם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון