חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני דים סאם במילוי פסטרמה פיטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כ 30 כדורי דים סאם
כיסוני דים סאם במילוי פסטרמה פיטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כ 30 כדורי דים סאם
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
½ ק"ג קמח חיטה לבן בהיר
1 כף מלאה של שמרים יבשים
375 מ"ל מים פושרים
1 כף שטוחה של אבקת אפייה
½ כף סוכר
1 כפית מלח
למלית:
3 פרוסות פסטרמה בעובי ½1 ס"מ
3 בצלים גדולים קצוצים
1 קופסא פטריות שמפיניון
½ כפית פלפל לבן
½ כפית כמון
1 כפית אבקת מרק
לציפוי
¼ כוס רוטב צילי חמוץ מתוק
אופן ההכנה
1.ממיסים את השמרים והסוכר במים פושרים ומערבבים עם הקמח ואבקת האפיה.
2.לשים עד שהבצק אחיד וחלק ומניחים בצד מכוסה במגבת ל-½ שעה.
3.מכינים שני "נחשים" ארוכים ובוצעים מהם עיגולים, מרדדים בעזרת מערוך
וממלאים לאחר מכן במלית הבצל והפסטרמה.
4.מניחים חתיכת פסטרמה ומעט בצל במרכז העיגול ומהדקים כלפי מעלה עד קבלת קונוס
לוחצים בעדינות לקבלת כדור
5.יש לאדות את הכופתאות בסיר אידוי כ 8 דקות או לטגן בשמן עמוק עד הזהבה ולהגיש חם.
הכנת המלית:
קוצצים את הפסטרמה עד דק ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן והתבלינים, במחבת רגילה, על אש נמוכה עד שהוא מתחיל להשחים.
קוצצים את הפיטריות יחד עם הבצל עד לאידוי הנוזלים והשחמת הפיטריות מוסיפים את כפית אבקת המרק ומטגנים תוך עירבוב 3 דקות
מערבבים ומניחים להתקרר לחם החדר
לציפוי
מגלגלים כל כדור ברוטב צילי חמוץ מתוק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון