הוראות הכנה
מרכיבים
12 כליות טלה ללא שומן וחצויות לאורך
2 כוסות יין לבן
2 כפיות עשבי תיבול קצוצים (טימין, פטרוזיליה, רוזמרין, עירית)
2 שיני שום קצוצות
1 כף חמאה
1 כף שמנת מתוקה
1 כף חרדל דיז'ון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שוטפים את הכליות היטב ומייבשים. במחבת מטגנים את הכליות בחמאה בחום בינוני עד שהכליות מוכנות. מוציאים מהמחבת ושומרים במקום חם. מוסיפים למחבת את היין הלבן, עשבי התיבול והשום ומצמצמים לכדי שליש. מוסיפים שמנת ושוב מצמצמים מעט. בוחשים פנימה את החרדל ומתבלים במלח ופלפל. מחזירים את הכליות למחבת, מחממים בזהירות ברוטב, כדי שלא יתבשלו יתר על המידה.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון