הוראות הכנה
מרכיבים
פלפל אדום
פלפל ירוק כהה
פלפל ירוק בהיר
פלפל כתום
2 כוסות אורז
בצל
צימוקים
3 כפות מרק עוף
מים רותחים
כורכום
פלפל שחור גרוס
מים רותחים
אופן ההכנה
יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד שישחים.
בינתיים חותכים את הפלפלים לריבועים, או רצועות, מה שבא לכם, לאחר שהבצל השחים, מוסיפים את הפלפלים, ומטגנים אותם במשך שלוש ד', לאחר מכן מוסיפים את 2 כוסות האורז,
מוסיפים את המים הרותחים והצימוקים, ומיד את התבלינים.
מרק עוף 3 כפות, כורכום, פלפל שחור.
להמניך את הלהבה.
לבשל במשך 35 ד'.
מגיש:
מקור: רחלי
שתף את המתכון