הוראות הכנה
מרכיבים
10 כנפיים נקיות מנוצות
1 בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום קצוצות
שלושת רבעי כוס יין לבן יבש
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כף חומץ
חצי כוס דבש
1 כפית ממרח קארי אדום
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים, למעט הכנפיים, בקערה. מכניסים את הכנפיים לקערה ושורים אותם בנוזלים למשך כשעתיים.
מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה ועליהם שופכים את המשרה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 20 דקות מכל צד וסה"כ 40 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון