הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפיים
1 כוס קוביות אננס מקופסת שימורים
1/2 כוס סירופ אננס (מקופסת השימורים)
3 שיני שום כתושות
2-3 כפות צ'ילי מתוק-חריף
2 כפות סויה
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף אבקת מרק בצל
מעט שמן
אופן ההכנה
לנקות את הכנפיים ולחצות לשני חלקים. להניח בתבנית ולהוסיף את האננס. לזרזף מעט שמן
בקערית לערבב טוב את שאר החומרים. וליצוק על תכולת התבנית.
להכניס לתנור בחום 200 מעלות כשעה ורבע. באמצע הבישול להפוך את הכנפיים שיקבלו צבע.
לאחר כשעה ורבע לכסות בנייר כסף ולהמשיך עוד חצי שעה בחום 180 מעלות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון