הוראות הכנה
מרכיבים
12 כנפי עוף נקיות מנוצות
1 כוס קמח (או קמח מלא)
מעט מים
1 כוס פירורי לחם
3 עלי דפנה
1 פלפל צ'ילי חריף
חופן קטן של גרגרי פלפל שחור
שלוש שיני שום חצויות
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
שמים את הכנפיים בסיר וממלאים אותו במים כדי כיסוי הכנפיים. מניחים על אש גבוהה. מוסיפים את השום, עלי הדפנה, הצ'ילי וגרגרי הפלפל השחור ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחמש דקות נוספות. מסירים מהאש ומסננים את הכנפיים מהנוזלים. חוצים את הכנפיים לשניים.
מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת בלילה סמיכה. טובלים כל כנף בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.
מחממים את השמן לטיגון עמוק. כאשר השמן חם מטגנים את הכנפיים עד להזהבה יפה ומי שאוהב אפילו עד להשחמה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון