הוראות הכנה
מרכיבים
8. כנפיים נקיות
ביצים לציפוי
פירורי לחם לציפוי
שמן לטיגון עמוק
שמן זית לטיגון
מעט רוטב צ'ילי מתוק
1/2 בצל לבן
טיפה שמנת מתוקה
עלי בייבי לקישוט המנה.
אופן ההכנה
מצפים את הכנפיים בביצה ופירורי לחם, מטגנים 80% טיגון ומניחים בצד.
להכנת המנה:
לוקחים צלחת קטנה ומניחים עלי בייבי במרכזה.
מזהיבים בצל פרוס במחבת עם שמן זית, מוסיפים מעט רוטב צ'ילי, כשרותח, מוסיפים טיפה שמנת.
מטגנים את שאר הכנפיים ומניחים במרכז הצלחת מעל העלים, שופכים את הרוטב מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון