חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפיים מצופות במיונז ובפירורי לחם מוגשות עם מטבל חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפיים מצופות במיונז ובפירורי לחם מוגשות עם מטבל חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג כנפי עוף נקיות וחצויות
3-4 כפות מיונז
פירורי לחם
קמח
שמן לטיגון עמוק
למטבל:
3 כפות חומץ
חצי כפית פירורי צ'ילי
1 כפית סוכר
רבע כוס מים
מעט קטשופ (לא חובה)
חצי כף שמן
אופן ההכנה
מביאים את חצאי הכנפיים לרתיחה בסיר ומסננים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כעשרים דקות לקבלת השחמה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מגלגלים את חצאי הכנפיים בקמח, לאחר מכן במיונז ולאחר מכן בפירורי הלחם. מכניסים למקרר להתייצבות. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבת הפירורים מבחוץ.
מערבבים היטב את כל חומרי המטבל ומשהים לרבע שעה לפחות. מגישים את הכנפיים עם המטבל (הכמות של המטבל היא קטנה ובהחלט ניתן להכפיל כמויות).
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון