הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג כנפי עוף נקיות וחצויות
3-4 כפות מיונז
פירורי לחם
קמח
שמן לטיגון עמוק
למטבל:
3 כפות חומץ
חצי כפית פירורי צ'ילי
1 כפית סוכר
רבע כוס מים
מעט קטשופ (לא חובה)
חצי כף שמן
אופן ההכנה
מביאים את חצאי הכנפיים לרתיחה בסיר ומסננים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כעשרים דקות לקבלת השחמה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מגלגלים את חצאי הכנפיים בקמח, לאחר מכן במיונז ולאחר מכן בפירורי הלחם. מכניסים למקרר להתייצבות. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבת הפירורים מבחוץ.
מערבבים היטב את כל חומרי המטבל ומשהים לרבע שעה לפחות. מגישים את הכנפיים עם המטבל (הכמות של המטבל היא קטנה ובהחלט ניתן להכפיל כמויות).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון