הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כנפי עוף מנוקות וחצויות
4 גבעולי בצל ירוק חתוכים גס
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
1 ס"מ שורש זנגביל טרי קצוץ
¼ כוס רוטב סויה
1 כף דבש
1 כפית חומץ בלסמי
2 כפות יין אדום
2 כפות שמן לטיגון
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
במחבת רחבה וגדולה מחממים את שני סוגי השמן. מטגנים את הכנפיים עד להזהבה משני הצדדים. מוסיפים את השום, הצ'ילי, הזנגביל והבצל הירוק. מערבבים היטב ביחד ומוסיפים את יתר החומרים. כאשר מגיע לרתיחה מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומבשלים כך כעשרים דקות.
מסירים מהאש ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון