הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה כנפים נקיים ושטופים
2 ביצים
2 כפות חרדל
מלח
פלפל
כוסו קמח מצה
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הכנפיים ולחתוך לשניים לבשל כ-10 דקות ולסנן
לשבור בתוך קערה 2 ביצים ולהוסיף את החרדל + המלח והפלפל לערבב היטב עד
שלא יהיו גושים והרוטב יהיה חלק
להכניס את הכנפים בתוך הרוטב ולצפות אותם ברוטב להשאיר במקרר למשך
שעה (אפשר יותר )
לאחר מכן לחמם מחבת עם שמן
לטבול את הכנפים בקמח המצה מכל הכיוונים ולטגן עד שיהיו בצבע קרמל
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון