חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפים ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
כנפים ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה כנפים נקיים ושטופים
2 ביצים
2 כפות חרדל
מלח
פלפל
כוסו קמח מצה
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הכנפיים ולחתוך לשניים לבשל כ-10 דקות ולסנן
לשבור בתוך קערה 2 ביצים ולהוסיף את החרדל + המלח והפלפל לערבב היטב עד
שלא יהיו גושים והרוטב יהיה חלק
להכניס את הכנפים בתוך הרוטב ולצפות אותם ברוטב להשאיר במקרר למשך
שעה (אפשר יותר )
לאחר מכן לחמם מחבת עם שמן
לטבול את הכנפים בקמח המצה מכל הכיוונים ולטגן עד שיהיו בצבע קרמל
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון