הוראות הכנה
מרכיבים
3 כנפי הודו חצויות
1 כוס יין לבן
1 כף רסק עגבניות
2 כפות מיונז
1 כפית רוטב חזרת
1 כפית חרדל גרגרים
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
½ בצל בינוני קצוץ דק
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
½ כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
שופכים את היין לתחתיתה של תבנית חד פעמית בגודל בינוני (בצורה כזאת שתהיה שכבה דקה של יין בתחתית התבנית). מניחים מעל את חצאי הכנפיים עם צד העור כלפי מעלה.
מערבבים היטב את יתר החומרים ובעזרת כף מכסים את הכנפיים בתערובת שנוצרה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון