חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפי עוף ברוטב בייגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפי עוף ברוטב בייגין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפי עוף
2 שיני שום קצוץ דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
2 כפות זנגביל טרי מקולף
1/2 כפית פלפל צ 'ילי קצוץ דק טרי
1/4 כוס אורז חומץ יין
1/4 כוס רוטב סויה בהיר
2 כפות שמן קנולה
1/4 כפית שמן שומשום אסיאתי
1 כפות סוכר
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 300 מעלות.
2.מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה (או לרסס את המחבת עם תרסיס בישול).
3. מניחים את כנפי העוף על נייר אפיה בשכבה אחת. אופים במשך 20 דקות, הופכים את כנפי העוף לעוד 15 דקות.
2. בעוד העוף נאפה, מכינים את הרוטב וינגרט. משלבים יחד את כל המצרכים בקערה גדולה
היכולה להכיל את כל כנפי העוץ
3. בגמר אפית הכנפיים מעבירים את כנפי העוף לרוטב .
ומגישים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון