הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כנפי עוף
2 שיני שום קצוץ דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
2 כפות זנגביל טרי מקולף
1/2 כפית פלפל צ 'ילי קצוץ דק טרי
1/4 כוס אורז חומץ יין
1/4 כוס רוטב סויה בהיר
2 כפות שמן קנולה
1/4 כפית שמן שומשום אסיאתי
1 כפות סוכר
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל 300 מעלות.
2.מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה (או לרסס את המחבת עם תרסיס בישול).
3. מניחים את כנפי העוף על נייר אפיה בשכבה אחת. אופים במשך 20 דקות, הופכים את כנפי העוף לעוד 15 דקות.
2. בעוד העוף נאפה, מכינים את הרוטב וינגרט. משלבים יחד את כל המצרכים בקערה גדולה
היכולה להכיל את כל כנפי העוץ
3. בגמר אפית הכנפיים מעבירים את כנפי העוף לרוטב .
ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון