הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
1 ק"ג כנפי עוף
מלח ופלפל
רוטב צ'ילי אדום חריף
1/4 כוס שמן
1/2 כוס קמח
לרוטב:
שום כתוש
ג'ינג'יר טרי
כפית רוטב סויה
1/2 כוס חומץ אורז
1/2 כוס סוכר חום
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.חותכים את הכנפיים לשני חלקים כפי שמתאר הסרט, ומורידים את הקצה החד (הציפורן).
2.מפזרים על הכנפיים מלח ופלפל רוטב אדום חריף, ושמן רגיל.
3.מכניסים קמח רגיל לשקית, מכניסים פנימה את הכנפיים ומנערים עד לציפוי מוחלט.
4.מניחים על נייר כסף ומרססים בעוד שמן.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות, והופכים כעבור 30 דקות. (זמן הצלייה כ-
שעה).
לרוטב:
6. מכניסים לסיר נפרד את השום הקצוץ עם הג'ינג'יר, רוטב אדום חריף, חומץ אורז, סוכר
חום וכפית רוטב סויה ומבשלים על שהסוכר נמס.
7.מוציאים את הכנפיים מהתנור מוזגים את הרוטב על הכנפים ומקפיצים כך שהכנפיים יתכסו
ברוטב.
מומלץ להגיש אחרי 5 דקות.
בתאבון.
הערות :
מתכונים מאת שף ג'ון: foodwishes ארה"ב. Oven-fried, sticky, crusty, and damn, they're good. Check my website, foodwishes.com,.
מגיש:
מקור: שף גון
שתף את המתכון