חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפי עוף קראנצי בשום וגינגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפי עוף בשום וג'ינג'יר כולם ישמחו לחטוף
כנפי עוף קראנצי בשום וגינגר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפי עוף בשום וג'ינג'יר כולם ישמחו לחטוף
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים :
1 ק"ג כנפי עוף
מלח ופלפל
רוטב צ'ילי אדום חריף
1/4 כוס שמן
1/2 כוס קמח
לרוטב:
שום כתוש
ג'ינג'יר טרי
כפית רוטב סויה
1/2 כוס חומץ אורז
1/2 כוס סוכר חום
אופן ההכנה
אופן הכנה :
1.חותכים את הכנפיים לשני חלקים כפי שמתאר הסרט, ומורידים את הקצה החד (הציפורן).
2.מפזרים על הכנפיים מלח ופלפל רוטב אדום חריף, ושמן רגיל.
3.מכניסים קמח רגיל לשקית, מכניסים פנימה את הכנפיים ומנערים עד לציפוי מוחלט.
4.מניחים על נייר כסף ומרססים בעוד שמן.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות, והופכים כעבור 30 דקות. (זמן הצלייה כ-
שעה).
לרוטב:
6. מכניסים לסיר נפרד את השום הקצוץ עם הג'ינג'יר, רוטב אדום חריף, חומץ אורז, סוכר
חום וכפית רוטב סויה ומבשלים על שהסוכר נמס.
7.מוציאים את הכנפיים מהתנור מוזגים את הרוטב על הכנפים ומקפיצים כך שהכנפיים יתכסו
ברוטב.
מומלץ להגיש אחרי 5 דקות.
בתאבון.
הערות :
מתכונים מאת שף ג'ון: foodwishes ארה"ב. Oven-fried, sticky, crusty, and damn, they're good. Check my website, foodwishes.com,.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גון
שתף את המתכון