הוראות הכנה
מרכיבים
1 מחמאה רכה
1 כוס שמן
1 כוס מים
1 כף מלח
1 כף סוכר
חצי קילו קמח תופח וחצי קילו קמח רגיל
ביצה להברשה
שומשום
אופן ההכנה
1. בסיר להמיס את המרגרינה על האש ולהוסיף את השמן והמים.
2. להעביר לקערה ולהוסיף את הסוכר והמלח להוסיף את הקמח בהדרגה עד שיבצר בצק
רך ואחיד.
3. מהבצק לעשות עיגולים בגודל בינוני לתבול בביצה, ולאחריו בשומשום
4. לסדרם בתבנית עם נייר אפייה משומן.
5. להכניס לתנור שחומם מראש לחום 170 מעלות כחצי שעה עד שהכעכים יזהיבו
להוריד את החום ל 100 מעלות ולהשאיר עוד כ 10 דקות.
ב ת א ב ו ן ד ל י ת !!!
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון