הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם חמאה
כוס קמח מנופה היטב
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
100 גרם גבינת צדר מגוררת
חצי כפית אבקת שום
רבע כפית אבקת מרק בצל
חצי כפית בזיליקום יבש
רבע כפית אורגנו יבש
רבע כפית רוזמרין יבש
3 כפות מים
אופן ההכנה
מערבבים במיקסר את החמאה הקמח הגבינות התבלינים ולבסוף את המים
ויוצרים בצק אחיד
יוצרים מהבצק 24 חלקים שווים ומקררים למשך שעה
מוצאים מהמקרר ועל משטח מקומח מגלגלים כל חתיכה ל" נחש" באורך של כ25 ס"מ
ויוצרים צורה של כעך
אופים בתנור שחומם לחום גבוה [ 200] מעלות למשך כ15 דקות
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא רות
שתף את המתכון