חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כפות תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר עסיסיות טעימות להפליא
כפות תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר עסיסיות טעימות להפליא
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר טחון מעט שמן (אם הבשר לא שמן להוסיף 3-4 כפות שמן )
כף גדושה שום כתוש .
תערובת תבלינים שנקראת * חרהרת *(מורכבת מפלפל אנגלי . קנמון . פלפל שחור . אגוז מוסקט. זנגויל .ושושני תבלין ניתן להשיג בכל חנות תבלינים שמכבדת את עצמה )
כף אבקת מרק .
שמן זית .
כפית כורכום
אופן ההכנה
בקערה לשים את הבשר עם תערובת התבלינים והשום לערבב היטב
לתת לנוח במקרר כשעה ואחר כך ליצור קציצות מאורכות כמו תמרים
בסיר בינונית לשים בערך 4 כוסות מים .
אבקת מרק .פלפל שחור . וכורכום .ושמן . להביא לרתיחה
לכניס את הקציצות אחת אחת .
תוך כדי רתיחה בסיום להנמיך את האש לבשל כ-40 דקות .
עד יבוש הנוזלים כמעט .
אם יש צורך במלח רק לקראת סוף הבישול לתקן .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור: מבית אמא זל
שתף את המתכון