הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בשר טחון מעט שמן (אם הבשר לא שמן להוסיף 3-4 כפות שמן )
כף גדושה שום כתוש .
תערובת תבלינים שנקראת * חרהרת *(מורכבת מפלפל אנגלי . קנמון . פלפל שחור . אגוז מוסקט. זנגויל .ושושני תבלין ניתן להשיג בכל חנות תבלינים שמכבדת את עצמה )
כף אבקת מרק .
שמן זית .
כפית כורכום
אופן ההכנה
בקערה לשים את הבשר עם תערובת התבלינים והשום לערבב היטב
לתת לנוח במקרר כשעה ואחר כך ליצור קציצות מאורכות כמו תמרים
בסיר בינונית לשים בערך 4 כוסות מים .
אבקת מרק .פלפל שחור . וכורכום .ושמן . להביא לרתיחה
לכניס את הקציצות אחת אחת .
תוך כדי רתיחה בסיום להנמיך את האש לבשל כ-40 דקות .
עד יבוש הנוזלים כמעט .
אם יש צורך במלח רק לקראת סוף הבישול לתקן .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: מבית אמא זל
שתף את המתכון