חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית אפויה בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי את המנה הזו מזמן בוורסיה אחרת, שאת המיונז החליף שמן זית, ואת אבקת המרק בצל - אבקת מרק עוף. הגרסה הזו יותר חביבה בעיני
כרובית אפויה בקלי קלות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי את המנה הזו מזמן בוורסיה אחרת, שאת המיונז החליף שמן זית, ואת אבקת המרק בצל - אבקת מרק עוף. הגרסה הזו יותר חביבה בעיני
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית
5 כפות מיונז
2 כפות אבקת מרק בצל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
1. מבשלים כרובית שלמה במשך 10 דקות במים, עד לריכוך קל.
2. מסננים את המים, מניחים את הכרובית תבניתעמוקה מרופדת בנייר כסף.
3. מערבבים את המיונז עם אבקת המרק והפפריקה ומורחים את הכרובית ברוטב.
4. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, במשך כמחצית השעה עד הזהבה/שיזוף עמוק.
מגיש: גן-עדן
מקור:
שתף את המתכון