הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית 1 מפורקת לפרחים
חמאה
חלב אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח
גבינת פרמג'ן
אופן ההכנה
להרתיח את פרחי הכרובית עד לחדירה של מזלג לגזע הכרובית
בסיר נפרד 2 כפות חמאה מומסות על אש נמוכה להוסיף את 2 כפות הקמח ולבחוש לאחר שהחומר מתאחד להוסיף את החלב כמעט 3 כסות לערבב להרגיש במידה וזה סמיך לאחר חימום החלב להוסיף עוד חלב (לא נוזלי ולא סמיך מאוד)לאחר בישול להוסיף קורט פלפל לבן קורט אגוז מוסקט מלח לפי הצורך
את פרחי הכרובית להניח במגש ולשפוך את הרוטב מעל להוסיף את הפרמג'ן ולהכניס לתנור
על גריל להקרמה כשזה זהוב להוציא
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון