הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מחולקת לפרחים בגודל בינוני
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק בצל
תבלין זעתר
פירורי לחם
1 בצל חתוך לטבעות מטוגן-לא חובה
אופן ההכנה
לסדר את הכרובית בתבנית
ליצוק מעל שמן זית בנדיבות
לתבל במלח, פלפל שחור , זעתר ,אבקת מרק בצל , בצל מטוגן - מי שרוצה, ופירורי לחם
לערבב הכל כך שכל הירקות יצופו ברוטב
לאפות בחום 190°c , לערבב מידי פעם, עד למצב שהכרובית פריכה, אבל לא מבושלת יותר מדי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון