חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של שתי דקות הכנה!
כרובית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון של שתי דקות הכנה!
הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית שלמה
4 כפות מיונז
½ כף אבקת מרק עוף
מלח+מים
כף חומץ
כף פטרוזיליה מיובשת
אופן ההכנה
מנקים את הכרובית מעלים שמים אותה בסיר מלא מים עד הגובה שלה .ומרתיחים אותה עם מלח ומים +כף חומץ בסיר כדי לנקות אותה וגם לרכך אותה מעט. (בישול קל) הכרובית שלמה ולא מפורקת ועדיין לא ממש רכה!
מוציאים אותה מהסיר ללא המים ושמים בתבנית חד פעמית כשהפרחים כלפי מעלה מערבבים את המיונז עם אבקת המרק עוף וכף ההפטרוזליה המיובשת (לא חובה) ומורחים מכל הצדדים.
מכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות חום בנוני עד שהיא רכה וזהובה מלמעלה מגישים חם! בוצעים בסכין בארוחה!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון