הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית שלמה
4 כפות מיונז
½ כף אבקת מרק עוף
מלח+מים
כף חומץ
כף פטרוזיליה מיובשת
אופן ההכנה
מנקים את הכרובית מעלים שמים אותה בסיר מלא מים עד הגובה שלה .ומרתיחים אותה עם מלח ומים +כף חומץ בסיר כדי לנקות אותה וגם לרכך אותה מעט. (בישול קל) הכרובית שלמה ולא מפורקת ועדיין לא ממש רכה!
מוציאים אותה מהסיר ללא המים ושמים בתבנית חד פעמית כשהפרחים כלפי מעלה מערבבים את המיונז עם אבקת המרק עוף וכף ההפטרוזליה המיובשת (לא חובה) ומורחים מכל הצדדים.
מכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות חום בנוני עד שהיא רכה וזהובה מלמעלה מגישים חם! בוצעים בסכין בארוחה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון