חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את בסוגי תיבול שונים מעט, אך תמיד היא טעימה ומעניינת. brהכרובית מקבלת טעמים שונים מעט לפי סוג אבקת המרק שתבחרו, נסו ותגיעו למועדף עליכם. brניתן להוסיף את אבקת המרק לבישול הכרובית מבלי לתבל את הבלילה, ולהפך- brלתבל את הבלילה ולא להוסיף אבקת מרק לבישול, ואפשר גם שניהם. br br
כרובית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את בסוגי תיבול שונים מעט, אך תמיד היא טעימה ומעניינת. brהכרובית מקבלת טעמים שונים מעט לפי סוג אבקת המרק שתבחרו, נסו ותגיעו למועדף עליכם. brניתן להוסיף את אבקת המרק לבישול הכרובית מבלי לתבל את הבלילה, ולהפך- brלתבל את הבלילה ולא להוסיף אבקת מרק לבישול, ואפשר גם שניהם. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית
1 כף אבקת מרק: עוף או ירקות או פטריות
מלח
לבלילת הציפוי:
2 ביצים
3 כפות קמח
1 כף אבקת תיבול צלי בשר - לא חובה.
שמיר קצוץ - טרי או מיובש
מלח
אופן ההכנה
לשטוף את הכרובית. לחתוך את הקלחים קרוב לגזע.
את הגזע ניתן לחתוך לפרוסות עגולות ולהוסיף לסיר.
רצוי להשתמש בסיר צר שיכיל את הכרובית ולא בסיר רחב עם הרבה מדי מים.
להוסיף לסיר את הכרובית ומים עד לכיסויה.
להוסיף את אבקת המרק שנבחרה ומעט מלח.
לחמם לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ 5 דקות נוספות, עד שהכרובית מתרככת אך לא יותר מידי, שלא תתפורר.
להוציא את הכרובית מהסיר ולהניח להתקרר כמה דקות.
בינתיים-
להתחיל לחמם את התנור ל 180-200 מעלות ולפרוס נייר אפיה על תבנית אפייה שטוחה.
לבחוש קלות את הביצים בצלוחית.
בצלוחית אחרת- לערבב את הקמח עם אבקת התיבול, השמיר ולהמליח קלות.
לאחר שהכרובית התקררה מעט-
לטבול כל קלח בביצה, אח"כ לגלגל בקמח ולהניח על התבנית.
להכניס את התבנית לתנור ל10-15 דקות, עד להתקשות ותחילת השחמת המעטפת על הקלחים.
מגיש: sirotem
מקור: אישי תמונות CooknBake
שתף את המתכון