הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים
1 בטטה קלופה וחתוכה לאצבעות
שמן זית בין ¼ ל-½ כוס
3 שיני שום כתושות
1 כף רוטב סויה
2 כפות סילן
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית סוכר חום
מלח
פלפל שחור גרוס
1 -2 כפות פטרוזיליה יבשה או טריה קצוצה
פירורי לחם
אופן ההכנה
לשים את הכרובית והבטטה בקערה גדולה.
לערבב את שאר המצרכים מלבד פירורי הלחם. בקערית קטנה , לצקת על הירקות ולערבב היטב.
להעביר לתבנית אפיה, לפזר מעל פירורי לחם, לאפות בחום 200°c כ-45 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון