חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית מטוגנת בבלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית מטוגנת בבלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מפורקת לפרחים בינונים (פרחים גדולים חותכים לשניים)
2 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח
1 כפית אבקת מרק עוף
1/4 כפית פלפל שחור
מים
אופן ההכנה
לבשל את פרחי הכרובית במי מלח עד שיתרככו ולסנן היטב (לא יותר מידי שישאר בכרובית מעט קשיות, לחסרי הנסיון לבשל את הבכרובית עד למידה הרצויה ולהעביר למי קרח מאחר והכרובית עוד מתבשלת בחום של עצמה כשמוציאים אותה מהמים).
לערבב את הקמח, אבקת האפיה, המלח הפלפל השחור ואבקת המרק, לטרוף את הביצים ולערבב עם הקמח היטב. להוסיף מיים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת בלילה חלקה במרקם של טחינה.
לטבול את פרחי הכרובית בבלילה, למער מעודפי בלילה ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב. להוציא לנייר סופג.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון