הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מפורקת לפרחים בינונים (פרחים גדולים חותכים לשניים)
2 ביצים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח
1 כפית אבקת מרק עוף
1/4 כפית פלפל שחור
מים
אופן ההכנה
לבשל את פרחי הכרובית במי מלח עד שיתרככו ולסנן היטב (לא יותר מידי שישאר בכרובית מעט קשיות, לחסרי הנסיון לבשל את הבכרובית עד למידה הרצויה ולהעביר למי קרח מאחר והכרובית עוד מתבשלת בחום של עצמה כשמוציאים אותה מהמים).
לערבב את הקמח, אבקת האפיה, המלח הפלפל השחור ואבקת המרק, לטרוף את הביצים ולערבב עם הקמח היטב. להוסיף מיים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת בלילה חלקה במרקם של טחינה.
לטבול את פרחי הכרובית בבלילה, למער מעודפי בלילה ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב. להוציא לנייר סופג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון