חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית מטוגנת בבצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק בירה מצטיין בכושר כסוי מצויין של המאכל לטיגון. אפשר להשתמש בו brלטיגונים שונים : ירקות, עוף, דגים וכו' . התוצאה לאחר טיגון היא פריכה וטעימה.
כרובית מטוגנת בבצק בירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק בירה מצטיין בכושר כסוי מצויין של המאכל לטיגון. אפשר להשתמש בו brלטיגונים שונים : ירקות, עוף, דגים וכו' . התוצאה לאחר טיגון היא פריכה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בינונית יפה
לבצק הבירה:
¾ כוס בירה לבנה
1 כוס קמח
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 כף שמן
מעט אבקת מרק עוף לזריה על הכרובית לפני טיגון
שמן לטיגון עמוק
מחבת לטיגון עמוק
אופן ההכנה
להפריד את הכרובית לפרחים (לקצוץ קנה)
לבשל במים רותחים כ-5 דקות (הכרובית צריכה להיות רכה אך יציבה. (בשול יתר יגרום להתפוררות הפרחים)
לסנן ולשפוך את מי הבישול. לקרר את פרחי הכרובית המבושלים.
להכין את בלילת בצק הבירה (רצוי במעבד מזון עם להב פלדה) עד שתהיה אחידה. להעביר לקערית עמוקה. לפזר מעט אבקת מרק עוף על פרחי הכרובית המבושלים לפני הטיגון.
לחמם שמן עמוק במחבת וכאשר השמן חם לטבול את פרחי הכרובית בבלילה ולטגן עד שישחימו משני הצדדים.
להגיש חם , הכי טעים מיד בגמר הטיגון.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון