הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מופרדת לפרחים
1 עגבנייה קצוצה
½ בצל קצוץ
1 כפית רסק עגבניות
1 כף סוכר
1 כף חומץ בן יין
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
½ כוס יין אדום מתוק
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מחממים את השמן לטיגון עמוק ומטגנים בו את פרחי הכרובית (ככל שהפרחים קטנים יותר כך זמן הטיגון קצר יותר). מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתר המצרכים ומבשלים כך על סף הרתיחה כחמש דקות. מסננים.
יוצקים מעט מהרוטב על תחתית צלחת ההגשה. מעל מניחים את פרחי הכרובית המטוגנים ומגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון