הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית (בגודל בינוני)
1 כפית אבקת צ'ילי
3 כפות קמח תירס
¼ כפית פלפל לבן
1 בצל סגול (פרוס)
1 פלפל ירוק קצוץ לרצועות גדולות
1 פלפל אדום חריף
1 כפית ג'ינג'ר,
1 כפית שום כתוש
¼ כוס בצל ירוק (קצוץ דק)
1 כפות רוטב סויה
4 כפות קטשופ עגבניות
2 כפיות רוטב צ'ילי
3 טיפות חומץ
4 כפות שמן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את הכרובית לתוך ניצנים / פרחים קטנים.
2.שטפו את ניצני כרובית לנקז את המים.
3.בעוד הם עדיין רטובים מעט, מצפים אותם באבקת הצ'ילי, קמח תירס, אבקת פלפל לבן, כמה טיפות של חומץ [מקפיצים עד שהכרובית מצופה היטב].
4. במחבת עם מעט שמן רדוד מטגנים את ניצני הכרוב, עד שהם משחימים קלות [מערבבים כל הזמן, כדי שלא ידבקו לתחתית].
5.מסננים ולשמור בצד.
6.במחבת נפרדת מחממים את השמן שנותר, ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך חום.
7.מוסיפים פלפלים, בצל ירוק, פלפלים ירוקים, שום וג'ינג'ר ומערבבים אותו כל הזמן כ 5 דקות
8.מוסיפים רוטב סויה, קטשופ, מלח ואת רוטב צ'ילי, שום ומתגנים עוד מס ' שניות.
9.לקערה עם הכרוב המצופה מוסיפים את הרוטב ומקפלים את הכרוב פנימה עד שכולו מכוסה ברוטב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון