חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית סינית בציפוי ורוטב צילי חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרובית סינית בציפוי ורוטב צילי חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית (בגודל בינוני)
1 כפית אבקת צ'ילי
3 כפות קמח תירס
¼ כפית פלפל לבן
1 בצל סגול (פרוס)
1 פלפל ירוק קצוץ לרצועות גדולות
1 פלפל אדום חריף
1 כפית ג'ינג'ר,
1 כפית שום כתוש
¼ כוס בצל ירוק (קצוץ דק)
1 כפות רוטב סויה
4 כפות קטשופ עגבניות
2 כפיות רוטב צ'ילי
3 טיפות חומץ
4 כפות שמן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חותכים את הכרובית לתוך ניצנים / פרחים קטנים.
2.שטפו את ניצני כרובית לנקז את המים.
3.בעוד הם עדיין רטובים מעט, מצפים אותם באבקת הצ'ילי, קמח תירס, אבקת פלפל לבן, כמה טיפות של חומץ [מקפיצים עד שהכרובית מצופה היטב].
4. במחבת עם מעט שמן רדוד מטגנים את ניצני הכרוב, עד שהם משחימים קלות [מערבבים כל הזמן, כדי שלא ידבקו לתחתית].
5.מסננים ולשמור בצד.
6.במחבת נפרדת מחממים את השמן שנותר, ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך חום.
7.מוסיפים פלפלים, בצל ירוק, פלפלים ירוקים, שום וג'ינג'ר ומערבבים אותו כל הזמן כ 5 דקות
8.מוסיפים רוטב סויה, קטשופ, מלח ואת רוטב צ'ילי, שום ומתגנים עוד מס ' שניות.
9.לקערה עם הכרוב המצופה מוסיפים את הרוטב ומקפלים את הכרוב פנימה עד שכולו מכוסה ברוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון