הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום
3 תפוחי עץ גרנד ירוקים קשים
מלח וסוכר
1/2 לימון סחוט (להוציא גרעינים)
אופן ההכנה
1.חותכים את הכרוב דק דק. מוציאים את הגרעינים של התפוחים וחותכים לקוביות די גדולות.
2. מכניסים את הכרוב לסיר עם תחתית כבדה עם מעט מאוד מים (2-3 כפות).
3. מוסיפים קורט מלח ומכסים על אש נמוכה. מדי 5 דקות מערבבים
4. לאחר 10 דקות מוסיפים תפוחי עץ וממשיכים לבשל על אש קטנה תוך כדי ערבוב.
5. לאחר שהכרוב מקבל רכות מסויימת מוסיפים כף סוכר וחצי לימון סחוט. מערבבים שוב.
הערות והמלצות:
ניתן להגיש חם או קר.
אפשר לעדן את הכרוב עם תוספת חמאה מומסת.
מגיש:
מקור: מסעדת בואקציו
שתף את המתכון