חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב (אתיופי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונן אתיופי מאת חברה טובה שביקשה להשאר בעילום שם.
כרוב (אתיופי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונן אתיופי מאת חברה טובה שביקשה להשאר בעילום שם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. ראש כרוב לבן קצוץ גס
4. תפו"א קטנים קלופים וחתוכים לקוביות
4. גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
1. כפית שום קצוץ
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
שמן זית
פלפל לבן
מלח
בצל סגול קצוץ או 5-6 שאלוטים
רסק עגבניות (לא חובה)
אופן ההכנה
לאדות את הבצל והשום ללא שמן, עד שהנוזלים שלהם מתאדים.
להוסיף שמן זית,תבלינים,גזר ולהמשיך לטגן.
להוסיף כרוב ולבשל עד שהכרוב מאבד מהנפח.
להוסיף תפו"א לטגן, לסגור את הסיר על אש נמוכה עד שהתבשיל מוכן.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון