חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ונקניקיות בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם ללא נקניקיות ואז מתקבלת מנה צמחונית נפלאה.
כרוב ונקניקיות בבירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר גם ללא נקניקיות ואז מתקבלת מנה צמחונית נפלאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
1 בקבוק בירה לבנה
1 קופסאת שימורים של כרוב כבוש
1 חבילת נקניקיות מרזג
חצי פלפל אדום חריף (לא חובה)
1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
מסננים את הכרוב הכבוש מנוזלים ומטגנים במעט שמן זית יחד עם שום.
מוסיפים את הנקניקיות וממשיכים לטגן עוד כחמש דקות.
*לשים לב לא לשרוף את הכרוב.
להוסיף מעט פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים ולצקת על הכל בירה לבנה עד שהתערובת מכוסה. לא להציף!
אפשר גם להוסיף מעט מים למי שלא אוהב טעם חזק של בירה.
לבשל על אש קטנה כעשר דקות-רבע שעה עד שהנקניקיות מוכנות.
אפשר להגיש חם או קר.
מגיש: yael kopper
מקור: אישי
שתף את המתכון