חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב חמוץ בנוסח בווארי (בסיר בישול איטי) "סוורקראוט"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב גרמני חמוץ תוספת לכל כריך בשרי או מאכלי בשר
כרוב חמוץ בנוסח בווארי (בסיר בישול איטי) "סוורקראוט"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כרוב גרמני חמוץ תוספת לכל כריך בשרי או מאכלי בשר
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב חמוץ (מחביות) קצוץ דק ומיובש
1 כף גרעיני קימל
1/2 כוס רסק תפוחים
2 עלי דפנה
1/2 כף גניפר טחון
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
10 פרוסות פסטרמה חזה אווז/ הודו חתוכים לרצועות דקות
1 כוס יין לבן מסוג ריזלינג
אופן ההכנה
1. על מחבת עם כף שמן צמחי מטגנים היטב את הבצל, השום, פלפל שחור, ונתחי הפסטרמה כשהם מוזהבים מוסיפים את כוס היין הלבן ומביאים לרתיחה ומגרדים את תחתית המחבת מערבבים ומניחים בצד
2. בסיר הבישול האיטי מניחים את הכרוב הקצוץ מפזרים מעליו את גריעיני הקימל, רסק התפוחים, עלי הדפנה, והגניפר.
3. מעבירים את תוכן המחבת לתוך סיר הבישול ומבשלים בחם גבוה כשעתיים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון