חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב חמוץ מבושל - שוקרוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקשר למתכון כרוב חמוץ מבושל חפש מתכון בשם שוקרוט במקור אלזס שוקרוט של דרור קדרת כרוב חמוץ ובשרים מעושנים מבושלים בבירה ויין לבן - מאכל קלסי מהמטבח האלזאסי
כרוב חמוץ מבושל - שוקרוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקשר למתכון כרוב חמוץ מבושל חפש מתכון בשם שוקרוט במקור אלזס שוקרוט של דרור קדרת כרוב חמוץ ובשרים מעושנים מבושלים בבירה ויין לבן - מאכל קלסי מהמטבח האלזאסי
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
2 כפות שומן אווז
1 בצל קצוץ
2 ק"ג תערובת של בשרים ונקניקים מעושנים (צלעות חזיר, חזה אווז, פסטרמה ונקניקיות)
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
½ 1 כרוב כבוש (או 2 קופסאות שימורים), שטוף וסחוט
1 כף קימל
8 עלי דפנה
1 בקבוק יין לבן מסוג ריזלינג
2 בקבוקי בירה לבנה
אופן ההכנה
הכנה:
בסיר כבד ממיסים את שומן האווז ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשרים המעושנים ומשחימים קלות. מוציאים מהסיר ומכניסים את תפוחי האדמה, מעליהם מוסיפים את הבשרים, את הכרוב ואת הנקניקיות. מתבלים בקימל ובעלי דפנה. מוסיפים יין ובירה לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי מעל להבה נמוכה.
מגישים עם לחם שחור כפרי, שמאלץ, חרדל וחזרת. שוטפים עם בירה.
מתכון ל - 8 מנות
מגיש: בני
מקור:
שתף את המתכון