חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב כבוש (כמו במסעדות הרומניות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה, ולמחרת אחרי לילה במקרר הטעם משביח. br
כרוב כבוש (כמו במסעדות הרומניות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה, ולמחרת אחרי לילה במקרר הטעם משביח. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב גדול קצוץ גס ביד ,לא לקצוץ דק צריכים להרגיש את הכרוב
6 גזרים גדולים מגורדים גס
6 גבעולי סלרי קצוצים דק לאחר שקילפנו את שערות הגבעול
צרור עלי סלרי שלמים
2 לימונים
3 כוסות מים רותחים
5 כפיות מלח
1 כוס חומץ
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה גדולה - פיילה - את הכרוב ,הגזר , עלי הסלרי ,וגבעולי הסלרי הקצוצים.
2. מוסיפים מיץ מ- 2 הלימונים
3. ממיסים בקערה ניפרדת את המלח במים הרותחים, מוסיפים את השמן והחומץ,מערבבים היטב ויוצקים את המרינדה מעל הכרוב .
כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה :
מערככים את כל התערובת והנוזלים בידים וללשים,סוחטים ומועכים היטב את הכרוב בנוזלים כאילו מדובר בבצק (פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים. ערבוב עם כף אינו מניב את אותן התוצאות!).
מגיש: גן-עדן
מקור: מוטי בראון
שתף את המתכון