הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן תירס
1/4 כוס צימוקים
5 כוסות כרוב לבן פרוס דק
2 כפות חומץ תפוחים
1 כוס בצל בצל חתוך לקוביות
2 כפות דבש או סילאן
1 כוס תפוחים
1 כפית מלח
6 שיני שום כתושות
1/4 כפית קינמון
1.5 כוסות שעועית מבושלת, או חומוס
?
אופן ההכנה
1.מבשלים שעועית ומניחים בצד. (יש להשרות לילה במים לשטוף ולבשל)
2 בווק או בסיר גדול עם מכסה, מחממים את השמן . ומטגנים את הכרוב, בצל, תפוחים, שעועית ושום במשך 3 דקות.
3. מוסיפים צימוקים, חומץ, מלח וקינמון. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה
כ -30 דקות או עד שהכרוב רך אך נוקשה משהו.
4. במחבת נפרדת עם כפית שמן מטגנים את השעועית עד היותה כריספית
4. מגישים את הכרוב וליד מניחים מהשעועית המבושלת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון